קשים מקש

אי שם בשנה שעברה לקראת סוף האביב, מישהי כתבה בפייסבוק על כך שהיא וילדיה מכינים קשים מקש (שהרי משם שמו, אבל באופן מפתיע לא עצרנו לחשוב על זה..). 

קשים כידוע, מעבר להיותם עשויים פלסטיק ולא מתכלים, מסתובבים בים ומזיקים מאוד לחיות. אבל הילדים (וגם המבוגרים) אוהבים לשתות בקש..

ובדיוק עכשיו כשאני מעלה את הבלוג הזה לאויר, הימים הם ימי סוף האביב. 

אז הנה חולקת איתכם את טיפ הראשון שלי על איך להפוך קש לזהב. אמ.. לקש שתיה :))

כל מה שאתם צריכים זה רצון, מספריים ושדה עם קש. ויש מלא כאלה.

אנחנו מצאנו שהקש של השיבולת שועל (הצמח שעושים איתו את המשחק "כמה ילדים יהיו לך") מתאים ביותר למשימה.


כמה דגשים:

כמובן שצריך לשים לב שהקש חלול ונקי מבפנים (אחת לכמה קשים הוא אולי לא יהיה כזה).

כדאי לקחת שיבולים כמה שיותר טריים/ירוקים כי אז יותר קל לעבוד איתם והם פחות נוטים להישבר (אפשר גם עם היבשים לגמרי אבל אז יהיה אחוז יותר גבוה של נשברים. וזה ממש בסדר. פשוט תחזירו אותם לאדמה). וכדאי לגזור מהחלק תחתון יותר, שהוא גם עבה יותר, וזה יותר נוח לשתייה. 

והכי חשוב: תתנסו ותרגישו מה נכון לכם.

תהנו!