אוספים המון עלי כותרת של וורדים מהגינה (אם הם לא מהגינה אלא מזר וורדים, כדאי לוודא שהם לא מרוססים...)
שמים בצנצנת בגודל מתאים ומכסים בשמן שמתאים לעור שלכן (שקדים/חוחובה/זרעי ענבים או מה שמצאתן מתאים)
מחממים מים בקלחת ולאחר שהמים רותחים, מכבים את האש ומניחים את הצנצנת בתוך הקלחת עם המים הרותחים, תוך שמוודאים כמובן שלא ייכנסו מים לתוך הצנצנת (ללא מכסה).
משאירים את הצנצנת לכמה שעות (גם לאחר שהמים התקררו) ולאחר מכן מסננים את השמן וסוחטים את עלי הכותרת מעל המסננת (או דרך שקית סינון, כמו זו של החלב שקדים)).
מקווה שתהנו מהתוצאה לפחות כמוני.